Αύξησε το εισόδημά σου, μάθε πώς.
2 years ago
Herbalife 24 - Διατροφική Υποστήριξη κατα το 24ωρο Ενός Αθλητή

Μετά από έντονη #προπόνηση🚴‍♂️🚵‍♂️ το σώμα χρειάζεται #αναπλήρωση!🥛 Το #Rebuild #Endurance 🚲της
#Herbalife παρέχει ... See more

2 years ago

Αλλαξε Σήμερα το #Πρωινό 🥛 σου
Βελτίωσε την #Υγεία 👨‍🔬σου

☑️ Φτιάξε το #smoothies 🍈🍉🍇σου
με #συστατικά που ... See more

2 years ago

Δώσε Βάση ..🔝🔝🔝

Σου Κάνει Καλό..🍐🍐

#health,#goodforyou,#good,#foryou,#teamovement,#4u,#healthy,#tea,#healthytea,#energy,#antitox,

2 years ago

Ώρα για ΝΕΟ Ξεκίνημα..
#ΡόφημαΒοτάνων ☕
Που συνδυαστικά με το #shake #formula1 🥛
Της #herbalife βοηθάμε να...
__________

▶️ ... See more

« 1 of 20 »

Πέτρος – Ανεξάρτητος Συνεργάτης

Ξεκίνησα με την εταιρία για το αποτέλεσμα μου, οι άνθρωποι με ρωτούσαν τι έκανα κι έτσι χωρίς να το καταλάβω έβγαλα τα πρώτα μου 350 ευρώ. Σε μια συνάντηση κατάλαβα πως εδώ πρόκειται για μια μεγάλη ευκαιρία, κι έτσι ασχολήθηκα περισσότερο, βοηθώντας κι άλλους ανθρώπους. Χωρίς να κάνω κάτι άλλο, πλέον με την Herbalife βγάζω κάθε μήνα πάνω από 1300 ευρώ.

 

 

 

 

Αντώνης – Ανεξάρτητος Συνεργάτης

Διατηρούσα μαζί με τον πατέρα μου επιχείρηση με αλυσοπρίονα και χορτοκοπτικά για πολλά χρόνια. Τα τελευταία χρόνια όμως τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά. Εγώ δεν είχα χρόνο για τον εαυτό μου και από την άλλη το περιθώριο κέρδους ήταν πολύ μικρό. Έτσι λοιπόν με κάλεσαν σε μια συνάντηση, και αμέσως είδα την μεγάλη διαφορά. Ξεκίνησα την εκπαίδευση.  Όσο αύξαναν τα εισοδήματα μου, πήρα την απόφαση να κλείσω την επιχείρηση και από τότε κάνω μόνο αυτή την δουλειά. Τα εισοδήματα μου ξεπερνάνε τα 1800-2000 ευρώ κάθε μήνα.

 

 

 

Νίκος – Ανεξάρτητος Συνεργάτης

Μηχανικός – Τοπογράφος στο επάγγελμα αναζητούσα πάντα μια ευκαιρία να κάνω κάτι δικό μου. Έτσι λοιπόν θέλοντας να δημιουργήσω κάτι, ξεκίνησα να βοηθάω δικούς μου ανθρώπους και έτσι έβγαλα τα πρώτα μου χρήματα. Στη συνεχεία βλέποντας το όλο και πιο σοβαρά, έφτασαν τα εισοδήματα μου να ξεπερνούν τα 1000 ευρώ τον μήνα.

 

 

 

 

Δημήτρης – Ανεξάρτητος Συνεργάτης

Κάποια στιγμή ένας φίλος μου μίλησε για μια Επιχειρηματική Ευκαιρία και πήγα σε μια συνάντηση μαζί του, για να μάθω περί τίνος πρόκειται. Μου άρεσε η ιδέα ότι θα μπορούσα να κερδίζω περισσότερα χρήματα, από αυτά που κέρδιζα από το συνεργείο αυτοκινήτων που δούλευα. Ξεκίνησα αμέσως συνεργασία με την Herbalife και τώρα κερδίζω αρκετές χιλιάδες ευρώ, κάνοντας τα παιδικά μου όνειρα πραγματικότητα.

 

 

 

Γιάννα – Ανεξάρτητος Συνεργάτης

Ξεκίνησα συνεργασία ως ανεξάρτητο μέλος με τη Herbalife, όταν ήμουν φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο Πειραιά, για ένα έξτρα εισόδημα. Τον πρώτο μου μήνα κέρδισα  €500*, ενθουσιάστηκα πάρα πολύ γιατί ήταν η απόδειξη ότι μπορώ να καταφέρω και περισσότερα. Πλέον δουλεύω αποκλειστικά με τη Herbalife.

 

 

 

 

Τάσος & Γιούλη –  Ανεξάρτητοι Συνεργάτες

Ξεκινήσαμε αυτήν την επιχείρηση τον Μάρτιο του 2003. Εγώ ήμουν φοιτητής και η γυναίκα μου κομμώτρια. Εμένα με συντηρούσαν οι γονείς μου και η Γιούλη δούλευε σε ένα κομμωτήριο 12 ώρες την ημέρα και ο μισθός της ήταν 520 ευρώ τον μήνα. Τον πρώτο μήνα ως part-time σ’ αυτή τη δουλειά βγάλαμε 400 ευρώ, με την βοήθεια του ανθρώπου που μας την σύστησε. Έτσι καταλάβαμε ότι το σύστημα αυτό δουλεύει, τα τελευταία δέκα χρόνια κάνουμε full-time και τα εισοδήματα μας είναι υψηλά. Μας έχει αλλάξει πραγματικά η ζωή. Και σίγουρα, εάν δούλεψε για μας μπορεί και για σας!!!

 

 

*Τα εισοδήματα ισχύουν για τα απεικονιζόμενα άτομα (ή τα παραδείγματα) και όχι για το μέσο όρο.